Yeni Mezunumuz Şule Gör’den

CV Hazirlama ve Mülakat Teknikleri Semineri

Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Finans ve Bankacılık Bölümü ve Borsa Finans Topluluğu tarafından 12 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 20.30’da ‘CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri’ adlı çevrimiçi seminer düzenledi.

Etkinlikte, Uşak Üniversitesi 2022 Haziran dönemi mezunu, Erdeğer Otomotiv Sanayi AŞ. İnsan Kaynakları uzmanı Şule Gör  aramızdaydı.

Seminere UBF dekanımız Prof. Dr. Nesrin Ada, fakültemiz öğretim üyeleri Doç.Dr.Ercan Özen ve Doç.Dr. Mesut Atasever de eşlik etti.

Sayın Gör, Hazırlamış olduğu sunumda; işe alım sürecinin nasıl işlediğini, CV hazırlama konusunda öğrencilerden nelerin beklendiğini, CV hazırlanırken yapılması ve yapılmaması gereken davranışları, mülakata giderken yapılması gereken hazırlıkları, mülakatta hangi davranışlara dikkat edildiğini anlattı. Ardından çalıştığı firmadaki tecrübelerini öğrencilere aktararak konuşmasını sonlandırdı. Sayın Şule Gör’ün katılımı mezuniyetinin üzerinde henüz 1 yıl geçmemiş esk bir öğrencimizin deneyimlerinin aktarılması açısından daha büyük bir öneme sahipti.

Seminer öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması, Dekanımız ve öğretim üyelerimizin Şule Gör’ü tebrik etmesinin ardından sona erdi.

Şule Gör’e sunumu için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diliyoruz.

UBF

14 Nisan 2023