Uşak Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi

UBF’de 25 Ekim 2022 Salı günü saat 09:00’da başlayacak olan Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü tarafından organize edilen dış paydaş buluşması etkinliği gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında, sahip olduğu tüm bu bilgi ve deneyimi geleceğin sektör profesyoneli ve uzmanlarıyla paylaşacak olan Sarar Battaniye Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Müdürü Uğur BEKAR konuşma yapacaktır.

Sarar Battaniye Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1996 yılında kurulmuş olup iplik, battaniye ve kilim üreticisi olarak Uşak' ta faaliyet göstermektedir. Günlük 30 ton iplik üretim kapasitesi ve 5000 adet dokuma battaniye üretim kapasitesi bulunmaktadır. Ayrıcı 2007 yılında kurulan Altınsar Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasıyla vizon (baskılı) battaniye üretimine başlamıştır. Bununla birlikte günlük battaniye üretim kapasitesi 12000 adet civarına ulaşmıştır.

Etkinlikte sektördeki tecrübeleri ile ilgili farkındalık içeren bir konuşma yapacak olan Bekar, aynı zamanda katılımcıların sorularına da yanıt verecektir.

Etkinliğimize tüm öğrencilerimiz davetlidir…

UBF (201 Nolu Derslik)


25 Ekim 2022